DETALJI TEŠKE PROMETNE NESREĆE Vozač cisterne prešao u drugu traku i usmrtio vozača dubrovačkog Doma zdravlja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD, NK Dubrovački dnevnik
U ranim jutarnjim satima došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala tri vozila. Život je izgubio vozač sanitetskog vozila iz Dubrovnika.

Prema priopćenju iz Policijske uprave Dubrovačko – neretvanske u nesreći su sudjelovali teretno, sanitetsko vozilo dubrovačkih i osobno vozilo daruvarskih registarskih tablica.

DD

Utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom splitskih registracijskih oznaka, krećući se u pravcu Dubrovnika, iz zasada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka koji su se kretali u pravcu Splita.

Sanitetskim vozilom je upravljao 29-godišnji Dubrovčanin koji je smrtno stradao, a prema neslužbenim informacijama išao je po pacijenta kojem je potrebna dijaliza u Primorje.

Kolege poginulog vozača oprostili su se od njega na službenoj Facebook stranici Doma zdravlja Dubrovnik.

"U ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana. Djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik," napisali su.

U ovoj prometnoj nesreći je sudjelovalo i vozilo Citroen zaštitarske tvrtke iz Zadra koji je pretrpio veću materijalnu štetu. Vozači Citroena i Volvo cisterne su izvan životne opasnosti, a očevid je i dalje u tijeku.

DD

Vezane vijesti:

TEŠKA PROMETNA U sudaru cisterne, osobnog i sanitetskog vozila poginula jedna osoba, dvije ozlijeđene (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci