Inspektori u kući osumnjičenog za ubojstvo Danke, stigla i hitna pod rotacijom, u obitelji se dogodila još jedna smrt

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: M.M./ATA images
Peti je dan potrage za tijelom ubijene djevojčice Danke Ilić, koja je nestala 26. ožujka u Banjskom Polju kod Bora u Srbiji. 

Inspektori u civilu viđeni su kako ulaze u kuću osumnjičenog Dejana Dragijevića, koja se nalazi u selu Zlot. I hitna pomoć pod rotacijom stigla je pred Dragijevićevu kuću u Zlotu. Telegraf navodi kako su posjetili njegovu majku kojoj je i jučer pozlilo.

U potrazi za Dankinim tijelom dva policijska i vatrogasna vozila došla su danas popodne do kuće majke osumnjičenog za ubojstvo Dejana Dragijevića. Pretražuje se teren između kuće osumnjičenog i susjedove, a u fokusu je rezervoar za vodu koji policija ispumpava, javlja Telegraf

Osumnjičenom Srđanu Jankoviću (50) u jeku potrage za devojčicom Dankom umrla je bivša svekrva.

"Srđanova bivša svekrva preminula je 29. ožujka, a sahranjena je obavljena dva dana kasnije u jednom borskom selu odakle je rodom. Imala je 73 godine, a preminula je samo dan nakon rođendana jednog od unuka - navode susjedi sela Luka za Kurir i dodaju:

"Srđan i njegova bivša supruga nisu ostali u dobrim odnosima, tako da ne vjerujem da je bio na sahrani. A također, njegovog imena nema ni na osmrtnici, iako su među ožalošćenima i zetovi."

Susjedi su ispričali i kako je Srđan nekoliko desetljeća bio u braku sa suprugom s kojom ima sina.

"Dečko s obitelji posljednjih pet godina živi u inozemstvu, a zbog posljednjih događaja s ocem nije dolazio u Srbiju", navode i dodaju:

"Osumnjičeni Janković i njegova supruga rastali su se prije nekih godinu dana. On je bio kod oca u selu Luka, dok bivša partnerica živi i radi u Boru. Srđana je žena odjednom napustila, a mi nikada nismo sumnjali da oni imaju neke probleme s obzirom da su uvijek djelovali kao zaljubljeni tinejdžeri i često su bili s prijateljima u provodu. Bili smo u čudu kada su se rastali, ali su ubrzo navodno, pronašli nove partnere.

Dodaje se i još jedna bizarna stvar. Naime, prema objavama na društevnim mrežama, obitelj Srđanove bivše supruge dijelila je apel da se djevojčica Danka Ilić pronađe, ni ne sluteći da će za nekoliko dana njihov bivši zet postati osumnjičeni ubojica.

Popularni Članci