Ispituje se majka ubojice malene Danke, poznato je i što slijedi dvojcu koji ne želi priznati gdje je tijelo

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: M.M./ATA images
Dvanaesti je dan potrage za tijelom Danke Ilić, dvogodišnje djevojčice iz Bora u Srbiji, koju su usmrtila dvojica radnika Vodovoda. Lokacija tijela i dalje je nepoznata.

Potraga za tijelom ubijene djevojčice Danke Ilić (2) traje i dalje. Policija pretražuje Banjsko Polje i okolicu, ali, nažalost, pomaka i dalje nema. 

Osumnjičeni za ubojstvo, radnici Vodovoda Dejan Dragijević i Srđan Janković, koji su je udarili službenim automobilom, ugušili, a onda i bacili tijelo prvo na deponij otpada pa na nepoznatu lokaciju, ne žele otkriti gdje je tijelo. 

Majka Dejana Dragijevića stigla je jutros u Više javno tužiteljstvo, gdje će biti ispitana kao i njezin suprug Radoslav, javlja Blic. 

Dejan Dragijević priznao je da je ubio djevojčicu koja je još bila živa nakon udara automobila, a rekao je i da su mu u prebacivanju tijela na novu lokaciju pomagali otac i brat. Brat je u međuvremenu umro dok je čekao odluku o pritvoru, a ocu je određen jednomjesečni istražni zatvor. 

Osumnjičeni za ubojstvo Danke Ilić bit će upućeni na psihijatrijsko vještačenje u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu čim se za to steknu uvjeti, odnosno čim više ne bude neophodna njihova prisutnost u dokaznim radnjama koje se trenutačno provode, potvrđeno je Blicu u Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru.

Popularni Članci