PRIJETNJE SMRĆU! U Pločama zabili sjekiru SDP-ovcu Krstičeviću ispred vrata, HDZ se ogradio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ploce.com.hr/Facebook
Kandidat SDP-a za gradonačelnika Ploča Mišo Krstičević primio je sinoć otvorenu prijetnju smrću, pet dana uoči drugog kruga lokalnih izbora kada će građani birati između njega i dosadašnjeg gradonačelnika HDZ-ovog Krešimira Vejića. 

Kako neslužbeno doznaje portal Ploce.com.hr, sinoć je kandidat za gradonačelnika grada Ploča, dr. Mišo Krstičević, primio otvorenu prijetnju smrću. Prema dostupnim fotografijama koje su dobili, ispred njegove obiteljske kuće u naselju Birina, dočekala ga je sjekira zabodena u pijesak, konop i prijeteća poruka u kojoj piše “POKLON TI JE U PJESKU. ĆUVAJTE SE SUTRA U 19.30”.

Policija je odmah izašla na mjesto događaja i obavila očevid. 

Iz HDZ-a su se odmah ogradili od ovih gnjusnih prijetnji.

''Najoštrije osuđujem prijetnje upućene mom protukandidatu u drugom krugu izbora, verbalnu ili fizičku upotrebu nasilja te bilo kakav oblik poticanja mržnje i podjela u društvu. Pozivam MUP i ostale institucije da ispitaju ovaj slučaj i pronađu počinitelja. Kao gradonačelnik 8 godina sam radio na okupljanju, razvoju demokracije i tolerancije u društvu, a takvu sam kampanju vodio i sada,' napisao je između ostaloga Krešimir Vejić. 

Popularni Članci