RAZBOJNIŠTVO U ZRAČNOJ LUCI Osumnjičeni Antun Katušić priveden na ispitivanje pred DORH (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Antun Katušić, muškarac osumnjičen u slučaju oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik, priveden je danas na ispitivanje pred Državno odvjetništvo. 

Antuna Katušića brani odvjetnik Dragan Pištalo koji je kazao kako njegov branjenik negira krivnju te kako se brani šutnjom zasad u ovom postupku. 

"Brani se šutnjom s obzirom na njegovo stanje i privođenje, posebno i zato što se radi i o njegovom sinu kao osumnjičeniku," kazao je Pištalo. 

Podsjetimo, oružana pljačka na aerodromu dogodila se prije četiri dana kada su zaštitare Zračne luke Dubrovnik koji su prenosili novac presrela dvojica na motociklu, uzeli novac uz prijetnju vatrenim oružjem, a nakon krađe su se udaljili. Dubrovački dnevnik tada je prvi pisao kako se radi o novcu iz aerodromskog Duty free shopa. Također, doznali smo kako je ukradeno oko 100 tisuća eura u gotovini.

Dva zaštitara su napadnuta dok su iznosila novac iz automobila u upravnu zgradu. Također, nagađa se da su ih pljačkaši presreli na dostavnom skuteru Mezzanave, koji je ispred ovog restorana ukraden u prošli utorak navečer.

ORUŽANA PLJAČKA I MALO ROMANSE Osumnjičeni za razbojništvo u vezi sa ženom koja radi u Zračnoj luci

LICE S TJERALICE Doznajemo tko su osumnjičenici u slučaju oružane pljačke u Zračnoj luci Dubrovnik

Popularni Članci