Taksist nakon fizičkog sukoba s uberovcem ispričao svoju stranu priče: Nisam nasilnik, bio sam isprovociran!

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: DD
Danas je došlo do konflikta koji je rezultirao fizičkim okršajem između dubrovačkog taksista i vozača Ubera na predjelu Buže.

Kako je Dubrovački dnevnik ranije pisao vozač taksija nasrnuo je na vozača Ubera M. L. Sukob između vozača, koji su inače iz Dubrovnika, prijavljen je policiji.

Zastupnik Društva autotaksi prijevoznika Maro Bratoš je ispričao kako je njegov kolega bio isprovociran te je zbog toga tako reagirao.

- Kolega je išao kroz Bužu čekati red za Pile i na izlazu iz Tabora stao je s ciljem da se uključi u promet. Ovaj uberovac ga je vidio i autom se zaletio prema njemu nakon čega je taksist reagirao i pitao ga u čemu je problem. On je počeo prijetiti i rekao je da će njihov vlasnik rezati glave taksistima jer ih ne može više trpjeti. Kasnije su pošli kod ambulante, kod pizzerije Tabasco, i uberovac ga je nakon provokacije počeo snimati. Taksist Pero Vianelli je bio isprovociran zbog svega toga, udario je u njegov mobitel i reagirao tako kako je reagirao - kazao je Maro Bratoš.

O samom incidentu za Dubrovčaki dnevnik govorio je i Pero Vianelli koji je policiji prijavio M. L. jer smatra kako je on počinio puno gore stvari.

- Sve je ovo namještaljka i to sam rekao policajcima. On je mene prvo isprovocirao i onda pošao snimati s namjerom da me uništi, a ja sam mu samo udario u mobitel jer nisam htio da me neovlašteno snima. To je ispalo tako kako je ispalo i jako mi je žao što sad ispadam kao neki agresivac i nasilnik, ali vjerujte da to nisam. Ja sam odlikovani hrvatski branitelj i nikad nisam imao okršaje - rekao je Vianelli dodavši kako je M. L. njemu prvi prijetio i zamalo ga ubio autom jer je stisnuo gas i naglo se zaustavio iza njega.

- Odmah nakon konflikta rekao mi je da će slučaj prijaviti policiji, a ja sam također pošao njega prijaviti jer smatram da je napravio puno gore stvari - ispričao je za Dubrovački dnevnik Pero Vianelli koji je iznio svoju stranu priče u svezi današnjeg sukoba na Buži.

Popularni Članci