Doris Peručić nova direktorica ACI-ja

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovkinja Doris Peručić i službeno je imenovana direktoricom Adriatic International Cluba d.d. (ACI). Peručić je treća direktorica ACI-ja u samo 10 mjeseci.

Naime, Nadzorni odbor tvrtke opozvao je danas člana Uprave i direktora Dražena Nikolića te je na dužnost zamjenice člana Uprave i direktorice imenovao dosadašnju predsjednicu Nadzornog odbora, Dubrovkinju Doris Peručić.

Doris Peručić zamrznula je svoj status u Nadzornom odboru, a zbog zakonske regulative trenutačno može biti imenovana samo kao zamjenica predsjednika Uprave – direktorica, potvrđeno je iz ACI-ja Novom listu.

U priopćenju stoji da je Nadzorni odbor svoju odluku o opozivu Dražena Nikolića obrazložio time što Nikolić, kao član Uprave - direktor 'nije postupao sukladno odlukama Nadzornog odbora, jer nije tražio potrebne suglasnosti za troškove koje je prouzročio u poslovanju društva'.

Dražen Nikolić imenovan je za jedinog člana Uprave - direktora ACI-a u srpnju ove godine, kada je Nadzorni odbor opozvao tadašnjeg predsjednika Uprave Bruna Bonifačića jer nije postupao prema Poslovniku o radu uprave.

Popularni Članci