GRADSKO VIJEĆE Na dnevnom redu izvješća javnih ustanova u kulturi, zaustavljanje turističkih autobusa i parkirališta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Sjednica Gradskog vijeća, 21. po redu u ovom sazivu, održat će se 7. svibnja s početkom u 11:00 sati. Na dnevnom redu će se tako naći izvješća javnih ustanova u kulturi, ali i točke koje se tiču ustupanju javnih parkirališta Sanitatu Dubrovnik, čime će se njihova djelatnost propisati potrebnim propisom, i prijedloga o zaustavljanju i parkiranju turističkih autobusa i osobnih automobila (8+1) u zoni posebnog prometnog režima. Dnevni red pročitajte u nastavku. 

1.    Vijećnička pitanja.

2.    Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za 2018. godinu.

3.    Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o zaustavljanju i parkiranju turističkih autobusa i osobnih automobila (8+1) u zoni posebnog prometnog režima.

4.    Prijedlog odluke o rezerviranim parkirališnim mjestima za potrebe zajedničkog korištenja električnih automobila na području Grada Dubrovnika.

5.    Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o organizaciji i načinu naplate i kontrole parkiranja u Gradu Dubrovniku.

6.    Prijedlog odluke o kriterijima za financiranje Javne vatrogasne postrojbe Grada Dubrovnika u 2019. godini.

7.    Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na opće uvjete obavljanja dimnjačarskih poslova.

8.    Prijedlog odluke o davanju suglasnosti na opće uvjete isporuke komunalne usluge ukopa pokojnika unutar groblja.

9.    Prijedlog pravilnika o financiranju obrazovnih materijala učenicima osnovnih škola Grada Dubrovnika.

10.  Prijedlog zaključka o ukidanju statusa puta, odnosno javnog dobra u općoj uporabi,

za dio nekretnine katastarske oznake čest.zem. 1931/1 k.o. Orašac, površine 8 m².

11.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju teksta Ugovora o ustupanju javnih parkirališnih površina za organizaciju javnih parkirališta u 2019. godini s društvom Sanitat Dubrovnik d.o.o.

12.  Prijedlog zaključka o usvajanju teksta Dodatka Ugovora o održavanju javne rasvjete na području povijesne jezgre Grada Dubrovnika za dvogodišnje razdoblje.

13.  Prijedlog zaključka o usvajanju teksta Dodatka Ugovora o održavanju javne rasvjete na području izvan povijesne jezgre Grada Dubrovnika za dvogodišnje razdoblje.

14.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2018. godinu.

15.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o izvršenju Programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu.

16.  Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na tekst Sporazuma o međusobnoj suradnji radi osiguranja financijskih sredstava i provedbe projekta sanacije odlagališta otpada „Grabovica“ – I. etapa.

17.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Lokalnog programa za mlade Grada Dubrovnika za razdoblje od 2019. – 2021. „Mladi i Grad skupa“.

18.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o ostvarivanju godišnjeg programa zaštite održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja posebnog rezervata šumske vegetacije  „Otok Lokrum“ za 2018. godinu.

19.  Prijedlog odluke o osnivanju i imenovanju članova Gradskog povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda.

20.  Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o imenovanju Povjerenstva za izravnu dodjelu financijskih sredstava.

21.  Prijedlog zaključka o imenovanju Povjerenstva za ocjenjivanje programa, projekata ili manifestacija za provedbu Javnog poziva za dodjelu jednokratnih financijskih potpora udrugama u 2019. godini.

22.  Prijedlog zaključka o izmjeni Zaključka o imenovanju Povjerenstva za provjeru ispunjavanja propisanih uvjeta javnih poziva.

23.  Prijedlog zaključka o davanju prethodne suglasnosti na tekst Statuta javne ustanove Gradsko kazalište Marina Držića.

24.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dom Marina Držića za 2018. godinu.

25.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovačke knjižnice Dubrovnik za 2018. godinu.

26.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovačke ljetne igre za 2018. godinu.

27.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovački muzeji Dubrovnik za 2018. godinu.

28.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Dubrovački simfonijski orkestar za 2018. godinu.

29.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Folklorni ansambl „Linđo“ za 2018. godinu.

30.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Gradsko kazalište Marina Držića za 2018. godinu.

31.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Kinematografi Dubrovnik za 2018. godinu.

32.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove Muzej Domovinskog rata Dubrovnik za 2018. godinu

33.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Prirodoslovni muzej Dubrovnik za 2018. godinu.

34.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Javne ustanove u kulturi Umjetnička galerija Dubrovnik za 2018. godinu.

35.  Prijedlog zaključka o prihvaćanju Izvješća o radu Zavoda za obnovu Dubrovnika za 2018. godinu.

Popularni Članci