GULLIVER TRAVEL U EKO AKCIJI Čistili plažu u Lapadu u okviru TUI-jeve globalne kampanje za zaštitu okoliša i održivost (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Gulliver
Održana je akcija čišćenja plaže za pse Lapad u Dubrovniku u kojoj su sudjelovali zaposlenici Gulliver travela, a sve je organizirala TUI Destination Experiences (TUI DX).

Kao i prijašnjih godina, TUI DX i ove godine organizirao je globalnu kampanju vezanu za zaštitu okoliša i održivost. Ovogodišnja kampanja fokusirana je na čišćenje, a nosi naziv “Help us keep our planet clean”. Službeni moto kampanje je “REDUCE, REUSE, RECYCLE”. 

Gulliver travel u okvirima svoje politike i strategije nastoji promicati načela društvene odgovornosti i ekološke osviještenosti. Gulliver travel kao dio TUI Grupe i ove godine sudjeluje u godišnjoj kampanji za zaštitu okoliša i održivost koju organizira TUI DX. U akciji je sudjelovalo više od dvadeset Gulliverovih volontera, a tijekom akcije očišćeno je 150 m2 plaže. Sakupljeno je ukupno 15 kilograma različitog otpada, uključujući opuške od cigareta, plastične vrećice, staklo, papir i ostali otpadni materijal. 

@Akcije čišćenja provodimo i iniciramo redovito u svim našim destinacijama jer smatramo da je podizanje svijesti o zaštiti okoliša i održivosti iznimno važno te da ovakvim malim koracima zajedno možemo napraviti stvarnu razliku kako bismo očuvali našu okolinu čistom i lijepom za nas i za generacije koje dolaze," izjavio je Goran Hrnić ,predsjednik Uprave Gulliver travela i direktor TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju.

Popularni Članci