MISLITE NA DRUGE! Poviše Banja gospari otežavaju život roditeljima s kolicima i invalidima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovačkom dnevniku ustupljene su fotografije vezane uz bahatost vozača, ovog popodneva, poviše plaže Banje. Jedna je fotografirana u 15:00, druga oko 18:00 sati. 

Jasno je da je pronaći parking u srcu sezone u toj ulici uz samu povijesnu jezgru poviše popularne plaže prava sreća pa su i polovična rješenja dobrodošla. Ipak, parkirati dijelom na pločnik, oduzeti pješacima mogućnost slobodnog prolaska je bahatost na koju se mora upozoriti. 

Vozaču se može učiniti kako je ostavio dovoljno mjesta pješacima da se tuda provuku, onako jedan po jedan, no pritom je u potpunosti zaboravio da tuda prolaze i druge skupine ljudi.

Prolaze majke s kolicima, koje s malom djecom moraju na cestu kako bi zaobišli ovo bahato parkiranje i barijeru. 

Prolaze invalidi. Neka se vlasnici spornih automobila samo zamisle kako bi im bilo da su upravo oni u tim invalidskim kolicima i da ne mogu proći ulicom, nego se po ovim vrućinama moraju spuštati na cestu i ugrožavati život. 

'Sve same dubrovačke i hrvatske tablice, toliko o svemu,' komentirala je jedna majka iz Dubrovnika, a isti komentar sigurno bi se mogao nametnuti i turistima, koji tuda prolaze do svojih hotela visoke kategorije. 

Nemojmo biti divljaci, mislimo na druge!

Popularni Članci