Na ovom mjestu će se nesreće i dalje događati: 'Zar je jedan prometni znak vrijedniji od ljudskog života?'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Tea Stjepović
Već godinama upozoravam na opasnost koja vreba na raskrižju Dalmatinske ulice i Ulice Ivana Meštrovića, naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika potaknut prometnom nesrećom koja se dogodila jučer oko 14.40 sati u Dalmatinskoj ulici gdje je teže ozlijeđen 20-godišnji motociklist.

"Raskrižje je nepregledno te ne postoje oznake prednosti prolaska. Dva puta sam prijavljivao raskrižje na stranici dubrovacko-oko.hr sa zahtjevom da se postavi znak stop ili ogledalo, no neuspješno. Prvi put je prijava odbijena, a druga prijava je podnesena 28. veljače uz zahtjev da se postavi barem znak STOP, no još uvijek je prijava u statusu "radi se".

Nesreće su se na ovom mjestu često događale, a očito da će se i ubuduće događati dok netko ne izgubi život, stoga moje pitanje nadležnima glasi: Zar je jedan prometni znak vrijedniji od ljudskog zivota?", naveo je čitatelj Dubrovačkog dnevnika upozorivši tako na opasnost koja vreba u gradu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak 39-godišnji vozač osobnog vozila dubrovačkih registracijskih oznaka je prilikom uključivanja na Dalmatinsku ulicu oduzeo prednost prolaska motociklu dubrovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak, uslijed čega je došlo do udara i pada motocikliste koji je zbog težih ozljeda zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

TEŠKA NESREĆA U DALMATINSKOJ ULICI Stradao mladi motociklist, zadržan u bolnici

Popularni Članci