NOVO U GRADU! Eko taxi proširio je flotu vozila te nudi prijevoz putnika kombijima

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Građanima Dubrovnika i brojnim posjetiteljima bisera Jadrana dostupna je nova, proširena usluga taxi prijevoza. Jedan od vodećih hrvatskih taksi prijevoznika, Eko taxi, od danas građanima Dubrovnika omogućava vrhunsku uslugu prijevoza većeg broja putnika kombijima i to po najjeftinijim cijenama.

 „Proširenje flote vozila u Dubrovniku dio je našeg planiranog poslovnog smjera širenja naše usluge u gradovima Hrvatske. Cilj nam je našim sugrađanima pružiti ekološki prihvatljivu, jednostavniju i jeftinu vožnju većeg broja putnika kombijima, kao i sigurnost putnika i profesionalnost vozača. Nastavljamo i dalje pružati najbolji omjer cijene i kvalitete, a sada jedino preostaje našim sugrađanima da se i sami uvjere u jedinstvenu kvalitetu usluge prijevoza putnika kombijima Eko taxija“, izjavio je Božo Miletić, direktor Eko taxija za regiju Jadran.

 

Prijevoz kombijem Eko taxija od danas je moguće naručiti pozivom na 020 432 432, putem web forme na www.ekotaxi.hr ili rezervirati putem e-maila: rezervacija@ekotaxi.hr  (minimalno sat vremena ranije).

Popularni Članci