PEKARA ILI VRTIĆ? Vozač kombija u Gružu mirno doručkovao u vozilu, napravio potpuni prometni kolaps

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Čitateljica
Prometne gužve kroz Gruž nisu rijetkost, no nekad bi se jednostavno prometni čep mogao izbjeći da se vozači i oni koji se tako nazivaju ponašaju kulturno.

Čitateljica Dubrovačkog dnevnika upozorila je na događaj ispred pekare Babić u Gružu gdje se ujedno nalazi i dječji vrtić Gruž. Kako navodi svako jutro vozi dijete u vrtić gdje se susreće s nedostatkom parkirališnih mjesta te je primorana na svega pet minuta „zagraditi“ parkirano vozilo da bi mogla otrčati i ostaviti dijete. Jučer je, kao i svako jutro, krenula u vrtić gdje je zatekla prometni kolaps  izazvan čistom prometnom nekulturom.Vozač kombija parkirao se djelomično na cestu zagradivši slobodno mjesto i time onemogućio propisno parkiranje čekajući kolegu.

Nakon sto ga je upozorila, tvrdi, ostala je u šoku pošto je vozač  kojem je u međuvremenu stigao kolega s marendom mirno doručkovao ne obazirući se na kolaps koji je stvorio svojim ponašanjem i time natjerao sve sudionike u prometu da obilaze kombi parkiran skoro na cesti i bez trunke srama rekao da će i on za minut dajući do znanja da on jede i da mu je u tom trenutku to jedini prioritet.

Popularni Članci