Ukradeni automobil s Buže još uvijek nije pronađen, vlasnica moli da joj se vrate barem dokumenti

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Facebook
Dok je bila na koncertu Željka Joksimovića, Antonija Begić nije ni sanjala da joj netko krade automobil koji je uredno parkirala poviše Buže.

Bijeli Audi A4 registracijskih oznaka DU 888 SS ukraden je u noći s nedjelje na ponedjeljak dok je vlasnica uživala s prijateljicama u Revelinu, a shvatila je da ga nema tek po izlasku oko tri sata poslije ponoći.

- Prijateljice i ja smo parkirale smo na Buži oko 23 sata, malo sjedile u automobilu i kroz pola sata pošle u Revelin. Ubrzo nakon našeg ulaska u klub, oko ponoć i pol, kako mi je javila jedna djevojka koja se slučajno zatekla u blizini, netko cijeli zabundan je otključao moj automobil i iz trećeg puta ga upali i odvezao se - prepričala je Antonija Begić koja je putem društvenih mreža zamolila sve koji nešto znaju o ukradenom automobilu da joj se jave.

Zanimljivo je kako je netko u iste sate, odmah poslije njezinog izlaska iz obiteljske kuće na Ilijinoj glavici, orobio i mužev automobil tako što je skinuo staklo i uzeo ključ od njezinog Audija. Upravo zbog toga Antonija smatra kako je automobil ukrao onaj tko ih poznaje.

- Slučaj sam prijavila policiji koja za sada odlično radi svoj posao, ali ovim putem bih zamolila ako netko nađe moje osobne dokumente, torbicu i prometnu dozvolu da mi vrati jer ne mogu nigdje poći, a planirala sam put s obitelji - zamolila je Antonija Begić s kojom možete stupiti u kontakt putem našeg e-maila (redakcij@dubrovackidnevnik.hr) ili njezinog Facebook profila.

Popularni Članci