Zatvara se kultni dubrovački kafić: 'Art nikad neće umrijeti, važno je da kroz nas sve ostane nezaboravljen'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook/T.R.
"Art Caffe, legendarni i kultni dubrovački kafić, koji je zajedno sa pokojnim Leom slovio za jednog od zadnjih romantika ugostiteljstva tog profila, upravo gazi svoje zadnje dana, toči svoja zadnja pića te ga s nove godine ga više nema," objavio je na svom Facebook profilu Tomislav Rugole poznatiji kao DJ Torres.

"Večeras je još jedna svirka u nizu, a ona zadnja, gdje brat po basu Hrvoje Bubalo i ja dijelimo DJ pult, će se dogoditi 31.12 zajedno sa ispraćajem stare godine, te Vas ovim putem sve pozivam da to napravimo kako treba i kako to Art zaslužuje; plesom i osmjesima.

Art nikad neće umrijeti. Njegova energija će se manifestirti negdje drugo u nekom drugom obliku i oko toga se ne brinem, no ono što je važno je da kroz nas sve ostane nezaboravljen. Svi koji su bili barem jednom znaju o čemu govorim, stoga plešemo se još jednom tamo, ne dajmo se smrti", emotivno je poručio DJ Torres koji se u svojoj objavi referirao na pojmove zaborava i smrti. 

"Meksikanci vjeruju u tri smrti: prva je kada postaneš svjestan da ćeš jednog dana umrijeti, druga je kada stvarno umreš, a treća, ona zadnja, nastupa kada te više nitko ne spominje. Kada budeš zaboravljen", napisao je. Oglasili su se i iz Art Cafea.

"Iako smo tijekom cijele godine bili dobri, ono što smo pronašli ispod bora nije nas nimalo razveselilo, baš naprotiv, jako nas je rastužilo. Da, dobro ste čuli - u našem božićnom regalu stajalo je pismo u kojem piše nešto slično kao "ne volim te više!!". Pametnome dosta! 

S obzirom da je vrijeme praštanja nećemo trošiti suvišne riječi, već ćemo Vas pozvati na oproštajnu zabavu koja će se održati 29.12. s početkom u 17 sati. Kako bi iskoristili sve kapacitete, pozivamo Vas i na zabavu 31.12. kao službeno zadnji dan svima nam posebnog i dragog Arta uz Bubija i Torresa.

Na oproštajnoj zabavi 29.12. nastupit će DJ-evi koji su se svih ovih godina potrudili da nas dobro prodrmaju i rasplešu, a to su Bubi, Lane, Petra i Đivo. Bio bi tu i naš Mahir, ali zbog puta bit će s nama na video callu.

Iako nam to nije bilo ni na kraj pameti, mi smo primorani zatvoriti i zato Vas svih pozivamo da nakon punih 11 godina rada provedemo ove zadnje dane onako kako priliči Artu!", poručili su.

Popularni Članci