Zračni most - subvencije od 14. veljače!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nakon što je protekao zakonski rok od usvajanja na Gradskom vijeću, od 14. veljače 2013. godine građani Grada Dubrovnika moći će podnijeti zahtjeve za subvenciju zrakoplovne karte na relaciji Dubrovnik - Zagreb, što je nastavak realizacije projekta Zračni most, stoji u priopćenju Grada Dubrovnika.

Zahtjevi će se podnositi na dvije lokacije: u Upravnom odjelu za poduzetništvo, turizam i more na adresi Branitelja Dubrovnika 7 te u Gradskom kotaru Gruž na adresi Obala Stjepana Radića 29 svakim radnim danom od 9 do 12 sati.

Prve transakcije na tekuće račune građana bit će izvršene do 20. veljače, a potom će se isplaćivati dvaput mjesečno.

Građani su dužni popuniti formular koji će, osim u navedenim uredima, od ponedjeljka, 11. veljače, biti dostupan i na internetskim stranicama Grada Dubrovnika. Kako bi ostvarili pravo na subvenciju, obavezno je priložiti boarding zrakoplovne karte, OIB i osobnu iskaznicu te potpisati izjavu kako kartu nije kupila pravna osoba.

Podsjećamo,  za projekt Zračni most izdvojeno je pet milijuna kuna iz proračuna Grada Dubrovnika u svrhu subvencioniranja zrakoplovnih karata Dubrovnik - Zagreb i obratno.

 Iznos subvencije je 125 kuna za jednosmjernu kartu , odnosno 250 kuna po povratnoj karti.

Sve informacije o projektu Zračni most i dalje su dostupne na besplatnom info telefonu 0800 2013.

Popularni Članci