STIŽU PRLJAVCI, PSIHOMODO, VOJKO V, PIPSI Objavljen program Dana piva u Karlovcu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Više od 30 koncerata održat će se na ovogodišnjem Danima piva u Karlovcu. Nastupaju Prljavo kazalište, Psihomodo Pop, Vojko V, Pips, Chips&Videoclips, Svemirko, Mašinko, Kawasaki 3P, High5 i niz drugih bendova i pjevača čija će imena tek biti otkrivena. 

Bit će kraći nego inače i trajati od 30. kolovoza do 3. rujna, piše Kaportal.

Predstavljeni su na današnjoj pressici, na kojoj je Marina Burić, direktorica Turističke zajednice – uz Mladost, izvršnog organizatora pivarijade – kazala kako su smjernice novog koncepta Dana piva, koji imaju i novi vizualni identitet s tradicionalnim simbolima, pivo, gastronomija, raznovrsan glazbeni izričaj i dobra zabava za sve uzraste.

Zato će i programi biti različiti, ali dovoljno blizu da ih pješice mogu obići svi posjetitelji Dana piva. Štoviše, oni koji dođu u Karlovac, osim u ostalim smještajnim kapacitetima u gradu, moći će biti i u kampu na Foginovom kupalištu. Istovremeno će se s druge strane Korane održavati Obrtnički sajam, naravno, uz ugostiteljsku ponudu i glazbu.

Glavni sponzor Heineken Hrvatska i Karlovačko svoje će brendove vezati uz lokacije, ali i dalje promovirati odgovornu konzumaciju piva.

– Želimo da se posjetitelji sretno vrate kućama i u razgovorima smo oko javnog prijevoza, željezničkog i taksi, najavila je Ljudmila Bratko Gašpić, napomenuvši da će konkretnije informacije biti poznate u skoro vrijeme.

Popularni Članci