DOBRE PRILIKE Šest poslova tjedna u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Olja Ljubišić
U suradnji s portalom posao. hr donosimo vam tjedni pregled najboljih radnih mjesta u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. U nastavku pogledajte aktualne poslove koje su za vas odabrali stručnjaci sa specijaliziranog portala za traženje poslova.  

Goldcar Rental zapošljava na poziciji Rental Agent (m/f). Mjesto rada je Dubrovnik. Idealan kandidat posjeduje odlične organizacijske vještine, dobro poznaje engleski jezik te se odlično snalazi u stresnim i nepredvidivim situacijama. Nude se odlična primanja i dinamično radno okruženje. Više informacija saznajte u oglasu.

Galeb obrt za ugostiteljstvo za rad na predivnom Lastovu traži Kuhara (m/ž). Ako ste kvalificirani kuhar te znate i volite kuhati, a uz to ste i jako motivirana osoba s iskustvom rada u mediteranskoj kuhinji, iskoristite ovu odličnu priliku i prijavite se putem brze prijave!

Pevec maloprodaja neprehrambene robe d.d. za rad u Dubrovniku traži Voditelja prodajnog centra (m/ž).  Kao idealan kandidat upravljat ćete cjelokupnim radom prodajnog centra (planiranje, organiziranje, vođenje i kontroliranje rada centra) te ćete biti odgovorni za poslovni rezultat. Ukoliko posjedujete minimalno tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te se aktivno služite engleskim jezikom, prijavite se putem brze prijave!

Jet2.com zapošljava na poziciji Customer Helper - Station Co-ordinator (m/f). Mjesto rada je Dubrovnik. Očekuju vas odlična primanja te mogućnost napredovanja u brzorastućoj kompaniji! Više informacija o ovom radnom mjestu pročitajte u oglasu!

Stella Maris za rad u a la carte restaurantu traži Samostalnog konobara (m/ž). Hrana i smještaj su osigurani. Mjesto rada je otok Mljet. Prijaviti se možete putem brze prijave.  

Prima namještaj d.o.o. za rad u Opuzenu traži Dostavljača (m/ž). Od kandidata se očekuje SSS, minimalno 1 godina radnog iskustva na sličnim poslovima te vozačka dozvola B i C kategorije. Ukoliko vas krase komunikativnost, fleksibilnost i marljivost te ste skloni raditi u timu prijavite se putem brze prijave.

Popularni Članci