NAJVEĆI DOČEK U HRVATSKOJ IKADA! Eksplozija oduševljenja i emocija, i Dubrovački dnevnik dočekao Vatrene! (FOTO/VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dalibor Urukalovic/PIXSELL, Alena Hadžić, Filip Kos/PIXSELL, Goran Stanzl/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL, Zarko Basic/PIXSELL, Marko Lukunic/PIXSELL, DD
Spektakularan doček Hrvatske nogometne reprezentacije u tijeku je na trgu bana Josipa Jelačića, Vatreni su nakon sedam sati stigli u centar grada, a brojni su Hrvati pohrlili u Zagreb kako bi dočekali 'Vatrene'. 

Na licu mjesta je i ekipa Dubrovačkog dnevnika koja prati situaciju na trgu gdje se okupilo more ljudi. Program je započeo oko 14:00 sati, a okupljanje je krenulo još u ranim jutarnjim satima. 

Među okupljenima na trgu, kojih je prema procjenama preko 100 tisuća, ima građana svih dobnih skupina, od djece do onih nešto starijih, svi su uzbuđeni, atmosfera je vesela.

Više stotina građana danas je na ulicama Zagreba. Dočekuju Vatrene na svakom koraku, a nogometaši im spremno daju autograme i oduševljeno ih pozdravljaju. Izbornih Zlatko Dalić u jednom trenutku je pustio suzu i jedno je sigurno - nikada na zagrebačkim ulicama nije bilo toliko ljudi niti se ovakav događaj pamti u Hrvatskoj. 

Popularni Članci