Jadran Barač zadovoljan izlaznim anketama: Borba je otvorena, nisu svi Škorovi birači predodređeni za Kolindu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač izrazio je zadovoljstvo s izlaznim anketama koje SDP-ovom kandidatu Zoranu Milanoviću daju najviše.

Prema rezultatima RTL-ovih izlaznih anketa, čiji su podaci prikupljeni do 18:00 sati, Zoran Milanović, prešao je u vodstvo te ima 29,58 %. Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja za predsjednicu Kolinda Grabar Kitarović dobiva 26,38% glasova, a nezavisni Miroslav Škoro 24,10% glasova.

"Čini mi se da su građani ipak okrenuti svjetonazoru koji gleda u budućnost, a ne ratove. To je taj dio građana koji žele otvorenu Hrvatsku koja ljubi, a ne mrzi. Veseli me da je takva ljevica okupljena oko jednog kandidata te nam to pokazuje da smo na dobrom putu kao jedina ispravna opcija u svjetonazorskom i ekonomskom smislu", kazao je Barač dodavši kako su rezultati ipak izlazne ankete te da se očekuje službena potvrda.

"Milanović ide u drugi krug, borba je otvorena, a mislim da nisu svi birači koji su glasali za Škora predodređeni za Kolindu", komentirao je predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač.

A. Čakić

Popularni Članci