'Po guzici se obraz poznaje'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Denis Šešelj, povjerenik Autohtone – Hrvatske stranke prava Dubrovačko-neretvanske županije, na svom blogu objavio je post kojim se oštro obrušio na pojedine dubrovačke političare kao i na političke poteze koje su povukli u zadnjih nekoliko godina.

Tako na primjer, na njegovm reperotaru našla se bivša gradonačelnica Dubravka Šuica, potpredsjednica HDZ-a, zatim gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić, gradonačelnik Metkovića Jambo, ali i nezaobilazna politička ličnost posljednjih dana, pravašica Ruža Tomašić.
Za Šuicu piše Šešelj: „Imovinsko stanje nositeljice liste HDZ-a, žene koja je svojedobno zdušno branila Sanadera pa Kosoricu, a danas Karamarka od 1999. do 2009. godine se toliko povećalo da je u potpunom nesrazmjeru sa prijavljenim primanjima. Nitko nikad nije provjeravao te nelogičnosti“.

U svome postu Šešelj kaže da je ulazak hrvatskih političara u Europski parlament „kao da nakon deset dana kiše zalijevate vrt“.
Obrušio se pravaš i na pothvate aktualnih i bivših gradonačelnika na brojne pretvorbe dubrovačkih zemljišta iz poljoprivrednih u građevinska zemljišta. Pita se istražuje li to uopće itko.
Također se osvrnuo na vanjski izgled spomenutih političara, ali i na ostale aktualne političke događaje.

Pa tako piše: „Naši birači moraju znati da njihove glave i guzice nisu bez veze goleme je kako naši stari kažu da se po guzici obraz poznaje onda ćemo po guzici poznati i Ružu Tomašić. Naime, dok je bila u Stranci prava prilikom posjeta nekom gradu redovito je u parku marendala sendvić od parizerke i spavala kod stranačkog druga il drugarice al' kad joj je HDZ osnovao stranku od tada redovito jede po restoranima i spava po hotelima.“

Popularni Članci