Privatni detektiv iskreno o poslu: Žene ako u nešto sumnjaju, to je u 99 posto slučajeva istina

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
Splitski privatni detektiv Miroslav Klarica otkrio je kako izgledao posao privatnog detektiva.

Za Miroslavom Klaricom je već 15 godina radnoga staža u detektivskoj agenciji, a počeo je kada je iz policijskog posla otišao u mirovinu, donosi Splitski dnevnik .

"Često nas traže muževi i žene, znači u pitanju je povjerenje između bračnih partnera, ljubavnih partnera, onda nas često firme angažiraju za provjeru lojalnosti zaposlenika. Svi ljudi koji odlučuju o nečemu, a u nekakvom su sustavu trebaju doći kod nas, vozači cisterni, kamiona, nekakvi procjenitelji. Jedan od najboljih načina za provjeru curenja poslovnih tajni je taj poligraf, posebno kada ne možete naći materijalni trag.

Danas vam je teško naći materijalni trag, gdje ćete ga naći, a znate da se nešto događa, izlazi van, a ne bi trebalo. Činjenica da netko ne pristaje na poligraf automatski upućuje da ta osoba ima saznanja o djelu ili je počinitelj. Sa velikim postotkom, 99 posto i više, iskusan poligrafist može zaključiti na koja relevantna pitanja osoba pokazuje znakove osobe koja ne govori istinu. To nam dosta pomaže, imamo sve više i više zahtjeva, a najčešći su znači bračni partneri i poslovni," kazao je Klarica te objasnio kako to funkcionira kad se radi o sumnji na preljub među partnerima.

"To je prva asocijacija ljudi, da je to core biznis, ali nije. Najčešće u nekakvom razgovoru pokušavamo ljudima pomoći, čak ih i odbijamo, nije nam toliko drago to raditi jer to su obično nekakve ljudske drame. Dosta se toga promijenilo, da bi netko nešto saznao ili potvrdio nije nužno da se provodi fizički nadzor, najčešće ljudima damo savjet šta da nabave, šta da kupe, šta da iznajme, pa da dođe do nekakvih saznanja o tome gdje je njihov partner kad nije s njima. Ja stalno to mogu ponavljat, žene ako u nešto sumnjaju, to je u 99 posto slučajeva istina. Žene imaju neke senzore, one osjete. Nevjerojatno, ali one osjete. Vide svaku promjenu ponašanja, govora, sve. Muški su slijepi, oni ne vide ništa, i ne znaju,” objašnjava Klarica, a detalje pročitajte ovdje.

 

Popularni Članci