Reagirali iz Ureda predsjednice: Natječaji se u niti jednom dijelu ne odnose na Kolindu Grabar Kitarović

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Iz Ureda predsjednice uputili su dopis u kojem demantiraju informacije objavljene na portalu Net.hr pod naslovom 'PREDSJEDNICA NE MOŽE PRONAĆI KUHARA: Nervoza na Pantovčaku, nitko im ne želi kuhati, a kad vidite koju plaću nude sve će vam biti jasno', a koji je prenesen na Dubrovačkom dnevniku pod naslovom 'PROBLEM RADNE SNAGE Predsjednica na mukama kao i brojni dubrovački ugostitelji'. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti.

Odbacujemo navode koji su navedeni u predmetnom članku, u svrhu ispravljanja netočnih informacija, a vezano za natječaje i oglase za prijam namještenika u državnu službu na neodređeno vrijeme Ureda za opće poslove Hrvatskog sabora i Vlade Republike Hrvatske, KLASA: 112-01/18-01/01;02;07, URBROJ: 50403-03-18-01 od 08. i 22. siječnja, te 09. svibnja 2018.

Navedeni natječaji se niti u jednom dijelu ne odnose na Ured predsjednice Republike Hrvatske, niti Predsjednicu Republike kako je navedeno u naslovu i tekstu  predmetnog članka koji je objavljen na portalu i društvenim mrežama, stoga molimo za ispravak netočnih i neobjektivnih informacija.

Popularni Članci