RAZMJENA DAROVA ZA NAJPOTREBNIJE Vukovarsko-srijemska poklonila pet tona jabuka Dubrovačko-neretvanskoj županiji

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: Aida Čakić
Kao znak prijateljstva i dobre suradnja, danas je u Dubrovnik stigla pošiljka od pet tona jabuka iz Vukovarsko-srijemske županije koja će biti podijeljena diljem Dubrovačko-neretvaske županije.

Kako je pojasnio župan Nikola Dobroslavić, riječ je o razmjeni darova budući da je Dubrovačko-neretvanska županija nedavno Vukovarsko-srijemskoj poklonila deset tona mandarina.

- Mi smo iskazali ljubav prema njima mandarinama, a oni su uzvratili jabukama. Veliko nam je zadovoljstvo da ih podijelimo svim ustanovama koje brinu o djeci, osobama s potrebama, humanitarnim društvima i Caritasu koji će preuzeti pošiljku i podijeliti svojim korisnicima - kazao je župan Nikola Dobroslavić zahvalivši se na daru.

Pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb u Vukovarsko-srijemskoj županiji, Darko Dimić, u ime župana Boža Galića simbolično je predao domaće jabuke Dobroslaviću.

- Drago mi je da je ova priča dobila dvosmjernu komunikaciju i ovaj put trebaju slijediti i drugi u Hrvatskoj. Mi inače imamo dobro suradnju sa sportskim i braniteljskim udrugama, a nadam se da će ova suradnja "zelene" i "plave" Hrvatske nastaviti i dalje i da će biti pozitivan primjer u gospodarstvu u budućnosti - poručio je pročelnik Darko Dimić.

Popularni Članci