Na kojoj stolici sjedi Goran Hrnić?

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Od jučer do danas u Dubrovniku se promijenilo puno stvari, a kako neće i u 13. godina od kada je Goran Hrnić pristupio HNS-u.

Razlog za buru, a na dan kada je bilo jugo je kašnjenje gradonačelnika Vlahušića. Vjerovali ili ne, emisiju Radio Dubrovnika prati više od 6000 slušatelja, a obzirom da se emisija otegla pitanjem slušatelja, Gradonačelnik nije imao izbora i morao je ostati duže u eteru.

Nažalost, kako se to dogodi mnogo puta, a nije mogao fizički biti na više mjesta odjednom, zakasnio je na sastanak s turističkim agencijama. Sudionici nesuđenog sastanka su imali malo strpljenja, pa su nakon petnaest minuta napustili Gradsku upravu i od toga napravili incident.

Uz popratni tekst na portalima kako je to jedna velika sramota za Gradonačelnika, kasniti ni manje ni više nego punih petnaest minuta, krenula je borba. Vlahušić je optužio glavnog protagonistu ovog događaja Gorana Hrnića za politikantstvo, a na što mu je ovaj izvadio svoju stranačku iskaznicu i to onu narodnjačku, pa ga demantirao da je on „njegov“.

Politikantstvo ili ne, izgleda kako Goran Hrnić sjedi na najmanje dvije stolice. Osim što je navodno član HNS-a, iako to demantiraju u HNS-u, on je ujedno i u HDZ-u, a sudeći po tome da je voditelj povjerenstva za turizam, a u sklopu Županijskog obora HDZ-a. Ako nije član, zasigurno im je blizak,

Nije naš posao istraživati u kojoj je stranci Goran Hrnić, renomirani turistički radnik, međutim činjenica je da se je na onoj stolici u čekaonici Gradske uprave mogao zadržati pet minuta dulje, jer mu ne bi pala dlaka s glave.

Popularni Članci