'DAME BIRAJU' U Dubrovnik stiže hit komedija koja oduševljava žensku publiku i atmosferu u dvoranama dovodi do usijanja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Promo
Nakon ogromnog uspjeha diljem regije, komedija Dame biraju ALTEATRA Sarajevo rasprodala je dvorane u svim gradovima Hrvatske, a samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije, a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.  

Ovaj urnebesni kazališni hit, koji obiluje plesnim točkama, izvrsnom glazbom i publiku nasmijava do suza, nakon nastupa u svim većim gradovima Hrvatske, nastupit će napokon u Dubrovniku.

Dubrovačka publika uživat će u ovom hitu u nedjelju 19.11.2017. s početkom u 20 sati u Sportskoj dvorani u Gospinom polju.

Nijedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje, mahom ženske publike, ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije.

Riječ je o uprizorenju poznatog hita Full Monty–Skidajte se do kraja, u kojoj igraju sedmorica veličanstvenih, trenutno najtraženijih sarajevskih glumaca.

Promo

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a, kako bi to promijenili, pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati s trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.
Pored neprestano napete situacije, koju nam predstava donosi, i smijeha do suza  u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanja glumaca "do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera, kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama, prati ovu ekipu gdje god nastupa, a o popularnosti predstave u regiji dovoljno govori činjenica da je u dvije godine svoga postojanja odigrana više od 300 puta, a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. 

Predstava, čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak, dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.  U komediji igraju Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić i Sanjin Arnautović.

Za scenografiju i kostimografiju zadužena je Lejla Hodžić.

Ulaznice za predstavu su u prodaji u sustavu EVENTIMA  ( prodajna mjesta kiosci TISKA, i online www.eventim.hr ) i putem CROATIA TICKETSA.

(Promo)

Popularni Članci