DOBILA KARTE ZA TADIĆA I TEOFILOVIĆE! Snježana Milaković ide na Orsulu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik svakodnevno nagrađuje svoje čitatelje, pa tako podijelio i dvije karte za koncert Tadića i Teofiloviće u Parku Orsula 13. kolovoza u 21:00 sati.

Najsretnija čitateljica koja je poslala svoje podatke s ključnom riječi ORSULA na e-mail adresu marketing@dubrovackidnevnik.hr osvojila je dvije karte za ovaj izniman koncert, a riječ je o Snježani Milaković.

Za sve ostale koji su zainteresirani za ovaj događaj vrijedan pažnje slijedeće informacije:
Cijena ulaznice za koncert Tadić & Teofilovići iznosa 160 kuna. Ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.
Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama:
http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula

AUTOBUS

Na dan koncerta Tadić & Teofilovići, prometovat će posebna linija autobusa prema amfiteatru Orsula. Autobusi JP Libertas vozit će s prve stanice Grawe zgrade (konoba Fortuna) u 20 sati, a zaustavljat će se na sljedećim stanicama: 
Benzinska postaja Pod Dubom, I. Glavica (kraj škole) i Žičara te će po istoj ruti voziti svakih 30 minuta. Autobus će biti posebno obilježen plakatima Orsule, a prijevoz je za sve posjetitelje koncerta besplatan.

Popularni Članci