Dočekajte Novu godinu uz fantastičan glazbeno-scenski spektakl s čašom najboljeg šampanjca u ruci

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Exclusive Show koji se priprema u Revelinu za doček 2018. ponudit će glazbeno-scenski spektakl kakav još nije viđen na ovim prostorima.

Za ovaj glamurozan događaj u ponudi je šampanjac Piper Heidsieck koji je službeni sponzor Oscara i filmskog festivala u Cannesu.

Šampanjac Piper Heidsieck prvi se put proizveo 1875. godine i još uvijek je jedan od najcjenjenijih šampanjaca na svijetu. Ograničena količina ovog često nazivanog "tekućeg zlata" plijeni pozornost balansiranim okusom i živahnom strukturom.

'Proslavite važne trenutke u svom životu i dočekajte Novu 2018. čašom Piper Heidsiecka koji nudi slavljenje života u intimnim kao i društvenim prilikama, s kombinacijom odvažnosti i slobode duha. Tko će sve od zvijezda dočekati 2018. u Revelinu s čašom ovog poznatog šampanjca, ostaje vam da sami provjerite.

Iskoristite posebnu blagdansku ponudu, Piper Heidsieck Brut i Rose novi su šampanjci u ponudi. Uz kupnju jednog šampanjca ovih blagdana, drugim vas daruje Piper Heidsieck', poručuju iz Revelina.

Popularni Članci