Dubrovački restorani imaju izvrsnu ponudu za proljetni gurmanski tjedan

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: TZ Dubrovnik
Uz vedre proljetne dane, bliži se i Proljetni gurmanski tjedan – gastro manifestacija organizirana u suradnji Turističke zajednice grada Dubrovnika i dubrovačkih ugostitelja, a rezervirana za uživanje u bogatim, maštovitim i ukusnim specijalitetima pripremljenim u dubrovačkim restoranima u trajanju od 1. do 7.travnja.

Samo neki od raznoraznih specijaliteta inspiriranih svježim proljetnim namirnicama su šparoge s prepeličjim jajima, dubrovačka popara, juha od kopuna, rižot od šparoga i još mnoga druga jela osmišljena i kreirana za ovogodišnje gurmansko iskustvo.

U ovoj gastro manifestaciji sudjeluje 19 ugostiteljskih objekata: Bistro Bacchus, Restoran Banje beach, Restoran Dubrovnik, Gusta me, Hard Rock caffe, Restoran Kazbek, Kopun, Restoran La Castille, Taverna Loggia, Restoran Lucijan, Restoran Momenti – hotel President, Restoran Orsan, Proto, Restoran & bar Rudjer, Sesame, Taj Mahal-Grad, Taj Mahal – Lero, Bistro Tavulin i Restoran Urban & Veggie.

Cjelokupnu ponudu dubrovačkih restorana možete vidjeti na poveznici.  

Popularni Članci