GLEDAJTE KONOVIZIJU UŽIVO NA DD-U! Kreće najzabavnije natjecanje u pjevanju, kroz program vas vodi Ivica Puljić

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Prva polufinalna večer zabavne manifestacije 'Konovizija', konavoske Eurovizije, održava se sutra, 22. veljače, s početkom u 20:00 sati, a natjecanje pratite uživo na Dubrovačkom dnevniku putem live streama!

Ovaj zabavni događaj snimat će više kamera, a vi ćete uživo na Dubrovačkom dnevniku imati priliku pogledati nastupe, izvedbe, glasanje i cijelu atmosferu koja će se događati sutra navečer,  u Domu kulture u Konavlima. Gledatelje će kroz cijelu zabavnu manifestaciju voditi voditelj i komentator Ivica Puljić. 

U prvoj polufinalnoj večeri nastupit će kandidati koji će nedvojbeno oduševiti svojim glasom, izvedbama, osobnošću i zanimljivošću, a koje ćete moći pratiti na Dubrovačkom dnevniku, kao i glasanje, ali i prvi doznati tko će se plasirati u finalnu večer koja će se održati 1. ožujka. 

Odluka o suradnji Dubrovačkog dnevnika i Konovizije bila je logičan slijed jer kako Konoviziji nema premca kad je riječ o zabavnim manifestacijama, tako nema ni Dubrovačkom dnevniku kad je u pitanju online novinarstvo.

Budite s nama 22. veljače, s početkom u 20:00 sati i gledajte najzabavniju manifestaciju u Konavlima, ali i šire! Obećavamo odličnu zabavu. 

Popularni Članci