Idealan obiteljski automobil kojeg obožavaju ljubitelji brze vožnje

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Motor veoma niske potrošnje, robustan i privlačan izgled te izvrsna opremljenost, razlozi su zbog kojih je Suzuki Vitara najprodavaniji model Suzuki automobila u 2016. i 2017. godini.

Taj obiteljski auto kojeg obožavaju i ljubitelji brže vožnje, popularan je među svim generacijama jer je pogodan za duža putovanja jednako koliko i za gradsku vožnju i neasfaltirane ceste. Ponosi se dužinom od 4,17 metara, a zbog svojih 18,5 centimetara izdignutosti od tla, pogodan je za sve vrste terena.

Zbog ugrađene stražnje kamere za parkiranje, jednostavno ga je parkirati na bilo kojem užem mjestu bez straha, a od vanjske opreme odlikuju ga dnevna LED svjetla, aluminijski naplatci, krovni nosači, zatamnjena stakla, retrovizori i kvake u boji vozila te maglenke.

Prostrane unutrašnjosti i prtljažnika, srednji model Suzuki Vitare opremljen je i multifunkcionalanim LED displayom s kamerom za vožnju unatrag, priključkom za USB i SD karticu koji je ujedno i priprema za navigaciju, a tu je i automatska klima. Četiri podizača stakala, sedam zračnih jastuka, grijanje sjedala i tempomat, stavke su koje dolaze u vašoj novoj Suzuki Vitari.

Dolazi u dvije serije motora, onim 1,6 sa 120 konjskih snaga, ili 1,4 Turbo Vitara S Booster Jet sa 140 konjskih snaga.

Za 124 tisuće kuna, koliko košta vaš novi miljenik na četiri kotača, možete besplatno odabrati i metallic boju, a sve detalje koji vas zanimaju o Suzuki Vitari ili nekom drugom modelu Suzuki automobila, možete doznati u njihovom salonu ‘Perfekt-auto’ u Bilicama, koji je ujedno bio i ponosni sponzor nedavno održanog 58. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku!

(PROMO)

Popularni Članci