INOVACIJE U HIGH CARE CENTRU KARLIK Riješite se strija i celulita brzo i efikasno!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Liječnici su potvrdili kako se jedino vakuumom trajno može eliminirati celulit i masne stanice, riješiti problem limfe, krvotoka i korigirati nedostatke. Stoga ovaj multifunkcionalni uređaj nemojte propustiti!

High Care Centar KarliK posjeduje aparat uz kojeg možete zaboraviti na celulit, strije i masne naslage. WEYERGANS SPM Vakuum je aparat koji koristi snagu vakuuma kako bi potaknuo cirkulaciju kroz vaše tijelo. Na taj način događa se poželjna pojava sagorijevanja masnih stanica na području ruku, trbuha, bokova i podbratka.

Što se događa kada se koristi vakuum terapija?


-Rješavate se celulita
-Rješavate se i uzroka nastanka celulita
-Ubrzava se krvotok
-Razbijaju se masne stanice
-Smanjuju se strije
-Trajno se podiže stražnjica

Uz sve beneficije korištenja vakuum terapije najvažnije je ona da vaše tijelo postaje zdravije utoliko što se rješava nakupljenih masnih naslaga koje mu nisu potrebne. Iako još s nevjericom pratite tekst o terapiji vakuumom liječnici su potvrdili da je ovo jedini način dugoročnog eliminiranja celulita i masnih stanica.

SPM Vakuum aparat radi educirana osoba koja njime zna rukovati. Terapija se provodi postepeno uz korake koje se ne smije preskakati ili prekidati misleći kako je željeni učinak postignut prije vremena. Tretman započinje dubokom limfnom drenažom i završava zatezanjem kože pomoću usisnih aplikatora. Aplikatori pružaju osjećaj relaksirajuće masaže lica ili tijela, dok s druge strane zatežu kožu čineći je zategnutom.

Uspjeh je zagarantiran i trajan. Nakon serije od sedam do 10 tretmana u kojem se vakuumom vrši aktivacija krvotoka i limfe, masne stanice i celulit nestaju na trbuhu, smanjuju se strije, tkivo postaje glatko, napeto i bez celulita.


Nazovite i rezervirajte svoj termin. Konzultacije su besplatne.
Tel. (020) 550022
Radno vrijeme:
PON-PET 9-20h
SUB 9-14h

(promo) 

Popularni Članci