JEDINSTVENO MJESTO U GRADU Na Babinom kuku odsad možete pronaći vrhunsku unikatnu odjeću i nakit (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ukoliko ste ljubitelj domaćih brendova, Fantasy Line je sa svojom ponudom savršeno mjesto za vas!

Novootvoreni butik „Fantasy Line“ svim svojim kupcima nudi novu i bogatu ponudu. Riječ je o visokokvalitetnim proizvodima rađenim od najboljih materijala, ali što je još važnije radi se o brendiranoj robi hrvatskih dizajnera. U ponudi ćete pronaći radove dizajnera Etna Maar, Link by Ogi Antunac i Zoran Mrvoš, Iva Karačić i Maks design.

Osim unikatne odjeće, naći će se i atraktivni modni dodaci dizajnera Natali i TJ jewellry, kao i torbe, novčanici i etui talentirane Korčulanke.

Asortiman je namijenjen u prvom redu ženama, kako mlađima, tako i onim nešto starijima, dok je muškarcima namijenjen dio ponuđenog nakita. 

Radno vrijeme butika je od ponedjeljka do petka poslijepodne odnosno dvokratno, a subotom od 8 do 15 sati pa slobodno možete prošetati do hotela Argosy i zaviriti u ponudu atraktivne, kvalitetne i unikatne odjeće, nakita i modnih dodataka. Ukoliko niste ljubitelji šetnje, za kupce je rezerviran parking ispred hotela.


Dio asortimana pogledajte u fotogaleriji te se što prije zaletite do butika 'Fantasy Line' kako biste provjerili ostatak ponude i priuštili za sebe samo najbolje!

(PROMO)

Popularni Članci