Klape i domaće zvijezde na Festivalu zabavne glazbe

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DKF
U četvrtak, 7. veljače 2013. godine u Culture Clubu Revelin održat će se središnji događaj Dubrovnik Karneval Festa odnosno Festival zabavne glazbe pod maskama s početkom u 21 h. Uz poznate klape, nastupit će i velika imena hrvatske glazbene scene, ali i Hari mata Hari koji je poseban gost večeri.

Brojni zaljubljenici u glazbu i zabavu pod maskama zasigurno će naći ponešto za svačiji ukus budući da će klape Ragusa, Maestrali, Kaše, Ragusavecchia i druge donijeti dalmatinsku notu, a Ivo Šegedin, Tereza Kesovija te Ivo Amulić zabavnim će taktovima zasigurno oduševiti prisutne.

Na maškaranom slavlju nastupaju: Tereza Kesovija, Ragusa, Maestrali, Ivo Šegedin, Buco Pende, Lapadske Tratinčice, Željko Batinović Campo i Giorgina Saulan, Teatar, Mareta, Ragusavecchia, Vinko Brautović, Da Riva, Ivo Amulić, Kaše, Srećko Krile, a nakon službenog dijela planiran je afterparty uz Sigmu.

Vrijedi napomenuti da je poseban gost večeri Hari Mata Hari, zvijezda iz susjedne Bosne i Hercegovine koja broji mnoštvo obožavatelja u Hrvatskoj.

Ulaz je do 23 h besplatan, a nakon toga će se naplaćivati 60 kuna po osobi. 

Popularni Članci