LJETO U VALAMARU UZ VATRENE Izmjene u rasporedu Street Art Festivala i kina na otvorenom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Valamar
Dvodnevno izdanje Street Art Festivala koje će se sutra i prekosutra održati na Babinom kuku će zbog finalne utakmice Svjetskog prvenstva imati izmjene u rasporedu održavanja.

Festival će započeti u subotu, 14. srpnja u 18 sati u parku Maslinata nakon čega će se u 20.30 sati na Trgu od fontane nastaviti dječjim „Cirkus kabare-om“ te „Led light show-om“. Nedjeljni program u parku Maslinata koji će uključivati glitter tetovaže, trampolin i dvorac na napuhavanje započet će u 10 sati ujutro i trajati do podne. Prethodno najavljena francuska komedija „Za svaki slučaj“ prikazat će se u parku Maslinata u ponedjeljak u 21 sat. Ulaz na oba događanja bit će besplatan za sve posjetitelje kojima će biti osiguran i besplatan parking.

„Zbog povijesno važne utakmice na kojoj Hrvatska prvi put igra u finalu Svjetskog prvenstva i kako bi u najvažnijim trenucima mogli bodriti naše „Vatrene“, napravili smo manje izmjene u rasporedu za događanja na Babinom kuku ovaj vikend. Nadamo se pobjedi i da se u što većem broju vidimo na Street Art Festivalu. “, poručili su iz Valamara.

Popularni Članci