Dvjestotinjak djece i mladih plesača sudjelovat će na plesnoj predstavi 'Čarobnjak iz Oza'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Plesna predstava ''Čarobnjak iz Oza'' u režiji Paole Šutić, voditeljice i koreografkinje Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik i Doris Pavleković, voditeljice i koreografkinje Edukativno plesne udruge Čudesni koraci, koja je namjenjena je svim malim ali i velikim sugrađanima, uskoro će svojim premijernim izvođenjem dodatno obogatiti ovogodišnji program Dubrovačkog zimskog festivala.

Premijerna izvedba plesne predstave ''Čarobnjak iz Oza'' održati će se u ponedjeljak, 23. prosinca u Športskoj dvorani Gospino polje, s početkom u 18:00 sati.

U plesnoj predstavi ''Čarobnjak iz Oza'' sudjelovati će dvjestotinjak djece i mladih plesača, polaznika navedenih plesnih studija te učenice baletnog odjela Umjetničke škole Luke Sorkočevića. Mladi, vrijedni i talentirani plesači će izvođenjem raznih vrsta plesnih izričaja, putem plesa i glume kroz punih 60 minuta ponovno oživjeti likove iz ove poznate bajke, te publiku bar na kratko vratiti u svijet mašte, kreativnosti i djetinjstva, ispričajući ovu prekrasnu priču o djevojčici Dorothy i njezinim čudesnim pustolovinama kroz zemlju Oza.

Ulaznice za plesnu predstavu ''Čarobnjak iz Oza'' mogu se preuzeti  sat vremena prije početka izvođenja plesne predstave na ulazu u Športsku dvoranu Gospino polje.

Popularni Članci