PRIDRUŽITE SE Festival lutkarstva 'Pupica' i ove godine priprema mnoštvo zanimljivosti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Aster Dubrovik/Facebook
I ove godine održat će se mali festival lutkarstva Pupica u organizaciji Aster – kulturnog društva Dubrovnik u parku Gradac i Cavtatu.

Fesival počinje otvaranjem u parku Gradac 4. srpnja u 9:20 sati, a nakon toga slijedi pripovijedanje bajke Tri čovječuljka u šumi (4+) te potom lutkarska predstava Crvenkapica. Iz toga slijedi radionica izrade lutaka od kućnih predmeta. 

Isti dan, u Kinu Slavica održat će se lutkarska predstava Ivica i Marica (5+) oko 18:00 sati. 

U parku Gradac, 5. srpnja dan započinje pripovijedanjem bajke Srce u ptici (4+) u 09:30 sati te nakon toga slijedi lutkarska predstava Tko je Vidu napravio košuljicu (2+). Radionica izrade lutaka od kućnih predmeta održava se u 10:15 sati.

U kući Bukovac u Cavtatu 6. srpnja održat će se pripovijedanje bajke s lutkama Matovilka (4+) te isti dan u parku Gradac pripovijedat će se bajka s lutkama Nahod-ptica (4+) u 19:00 sati, a u 19:15 sati slijedi interaktivni stand-up za djecu Princeza Jokica (2+).
U parku Gradac 7. srpnja u 19:00 sati bit će pripovijedanje bajke Bijeli konjić (4+) dok će nakon toga biti lutkarska predstava Dogodovštine čarobnice Hudibabe (3+). U 119:45 sati slijedi zatvaranje festivala.

Detalje možete pratiti na Facebook stranici Aster Dubrovnik.

Popularni Članci