VALENTINOVO S DOLCE VITOM Ona je sretna dobitnica koja će potratati muža i sebe

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Najpoznatija slastičarna u Gradu Dolce Vita ni ove godine nije propustila obradovati nekoga za Dan zaljubljenih pa je povodom Valentinova pripremila desert iznenađenja za dvoje!

Najsretnija čitateljica bila je Nina Mašić koja je poslala svoje podatke na e-mail adresu Dubrovačkog dnevnika te osvojila desert iznenađenja za supruga i sebe. 

'Puno uspona i zajedničkih suza radosnica, dosta padova i zajedničkih bodrećih zagrljaja, pokoji "ne dam na sebe", bezbroj popuštanja, dvije glave uvijek prave, ali uvijek zajednički cilj, tucet mirenja, dva srca isprepletena, tri nova razloga za život i dvije duše povezane kako se vjeruje da samo u ljubavnim romanima postoje. Eto to je naša ljubav. Smisao života,' napisala je Nina.

Slastičarnu Dolce Vita ne treba mnogo predstavljati, kao ni sudjelovanje vlasnice Alise Nenadić u svim humanitarnim akcijama i prigodnim tratamentima u kojima se uistinu pokazala kao pravi umjetnik i virtuoz u svome zanatu. Također, povodom Valentinova u Dolce Viti  možete naručiti prigodne personalizirane torte.

Popularni Članci