Učitaje prijašnje vijesti
terorizam

DUBROVAČKI STUDENTI NA SIGURNOM: Svi smo dobro, nema mjesta panici ni strahu!

Sinoćnji napad u Strasbourgu izbjegli su studenti Sveučilišta u Dubrovniku koji su za vrijeme napada putovali prema svome odredištu na koje su stigli dva sata iza napada.
NOVI DIZAJN

MODERNIZIRANJE Grad Dubrovnik ima novu internetsku stranicu, pogledajte kako izgleda!

U funkciji je nova internetska stranica Grada Dubrovnika. Novodizajnirana službena web stranica Grada Dubrovnika uz suvremen i pregledan dizajn prilagođen zaslonima svih uređaja omogućuje jednostavniju navigaciju, bolju organizaciju sadržaja te efikasnu tražilicu čime je svim posjetiteljima omogućen lakši pronalazak važnih informacija.
PRIKLJUČITE SE!

DONATORSKA AKCIJA U Župi će se ovog vikenda prikupljati donacije za Josipovac

Ekipa Mazda teama Croatia, Autokluba Župa dubrovačka i udruge RC modeli Dubrovnik organiziraju donatorsku akciju u predblagdansko vrijeme, 16. prosinca, a njihovu obavijest prenosimo u cijelosti. 
PODUZETNICI

ODVJETNIK IZ DUBROVNIKA UPOZORAVA: Porezna uprava vam vrlo lako može izbrisati biznise s interneta!

U pozadini porezne reforme, od 1. siječnja Vlada drakonski povečala ovlasti poreznicima. Moći će doslovno u Hrvatskoj ukinuti pristup AirBnB-u i Facebooku, zabraniti ulazak na domaće tržište novim Uberima i uklanjati hrvatske web trgovine i mobilne aplikacije s interneta. Stručnjaci upozoravaju da se digitalnim pečaćenjem krši Ustav i pravna stečevina EU-a.
OBILAZAK

RADOVI PRI KRAJU Zavirite u novu zgradu Državnog arhiva u Dubrovniku (FOTOGALERIJA)

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i ravnateljica Državnog arhiva u Dubrovniku Nikolina Pozniak obišli su zgradu „ex-vojarne“ gdje se provode završni radovi opremanja prostora za potrebe smještaja Državnog arhiva u Dubrovniku odnosno preseljenje dijela arhivskog materijala iz Sponze.
PROGRAM

OD KOMEDIJE DO AKCIJE Provjerite što vas u narednim danima čeka u dubrovačkim kinima

Kinematografi Dubrovnik imaju novi tjedni raspored. Provjerite što vas očekuje u dubrovačkim kinima!
LIJEPA GESTA

TRADICIONALNA BOŽIĆNA LUTRIJA Umirovljenici, navratite do Čokolina, družite se i učinite dobro djelo

Podružnica Umirovljenika Dubrovnik, kotar Montovjerna, poziva na božićnu lutriju koja će se održati 16. prosinca s početkom u 17:00 sati, a obavijest prenosimo u cijelosti. 
EMOTIVNO

MAJKA IZ DUBROVNIKA PISALA KOLINDI: Ne dopustite da život naše djece ovisi o 300 kuna!

Na adresu predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenovića, HZZO-a, nadležnog ministarstva pristigla su brojna pisma roditelja djece s dijabetesom, nakon odluke o doplati inzulina. Među njima je i jedna majka iz Dubrovnika koja je pisala o navedenom problemu, a čije je pismo zaprimio Ured predsjednice. 
REAKCIJA

DUBROVAČKI HDZ PROZVAO 'SRĐEVCE': Izmišljate afere zbog želje za foteljama!

Dubrovački HDZ objavio je priopćenje koje prenosimo u cijelosti. 
aktualno

Započele radionice na temu ‘Priprema projekata za natječaje Europskog socijalnog fonda’

Dubrovačko-neretvanska županija kao nositelj EU projekta OPERA II – „Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije“ započela je provedbu radionica na temu „Priprema projekata za natječaje Europskog socijalnog fonda (ESF)“.
Galerija Dulčić Masle Pulitika

Predstavljanje knjige Anabel Zanze: Pogled iznutra (Čitati s razumijevanjem) / View from Inside (Close Reading)

U četvrtak, 13. prosinca 2018. godine u Galeriji Dulčić Masle Pulitika bit će predstavljena knjiga dubrovačke slikarice i kiparice Anabel Zanze. Dvojezično izdanje knjige na 144 stranice naslovljene „Pogled iznutra (Čitati s razumijevanjem) / View from Inside (Close Reading)“ oslikala je sama autorica koja je ovom knjigom, povezujući tekst i sliku, želi naglasila svoje široko umjetničko djelovanje.
LONDON

DUBROVNIK CHRISTMAS RECEPTION Tradicionalno druženje s britanskim novinarima i agentima

U Veleposlanstvu RH u Londonu održan je već tradicionalni Božićni prijem kojeg su zajednički organizirali Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, u suradnji s predstavništvom HTZ-a u Londonu i Veleposlanstvom RH.
poticaji

Počinje izrada Operativnog programa 'Razvoj poljoprivrede i prerade poljoprivrednih prizvoda na području Općine Konavle'

Općina Konavle započinje proces izrade Operativnog programa „Razvoj poljoprivrede i prerade poljoprivrednih prizvoda na području Općine Konavle“, u cilju razvoja poljoprivrede, odnosno komercijalne i dohodovne poljoprivredne proizvodnje i prerade poljoprivrednih proizvoda.
Učitaj još vijesti