Učitaje prijašnje vijesti
Kuća Bukovac

U Cavtatu izložba Vlaho Bukovac i Jaroslav Čermák 'Ideja umjetnosti u Hrvatskoj u 19. stoljeću'

U Kući Bukovac u Cavtatu 25. svibnja 2019. godine u 19:30 sati otvorit će se izložba Vlaho Bukovac i Jaroslav Čermák – ”Ideja umjetnosti u Hrvatskoj u 19. stoljeću”.
uređenje plaže

U subotu se zbog radova zatvara promet u uvali Tiha

Zbog neophodnih radova na uređenju plaže Tiha u subotu 25. svibnja 2019. godine, u vremenu od 12 do 15 sati bit će zatvoren promet u ulici Put Tihe od kućnog broja 1 do broja 16 (bivši caffe bar Samba).
IZBORI

HNS-ova kandidatkinja Nataša Gabričević: Vrijeme je da Dubrovnik dobije svog predstavnika u EU parlamentu

"Bazirali kampanju u našoj Županiji s naglaskom na smanjenje birokratizacije, niže namete prema građanima i poduzetnicima te zaštitu okoliša i kreativnim industrijama", kazala je predsjednica dubrovačkog HNS-a i kandidatkinja za Europski parlament Nataša Gabričević koja je na završnoj kofenrenciji za medije podsjetila još jednom na HNS-ovu politiku pred EU izbore.
ZASAD 23 TOČKE

GRADSKO VIJEĆE U IDUĆI PETAK Svoja izvješća podnijet će direktori poduzeća

Sljedeća sjednica Gradskog viječa održat će se u idući petak s početkom 11 sati.
GRUŽ

ODLIČNE VIJESTI Rezervat Lokrum kupuje zgradu ex Lučke Kapetanije; evo što ravnatelj Grilec kaže o budućoj namjeni!

Javna ustanova Rezervat Lokrum kupuje zgradu u Gružu i kojoj se donedavno nalazila Lučka kapetanija. Naime, na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća koja će se održati u idući petak bit će i točka upravo o kupnji ove nekretnine.
EU

IZBORI VAŽNI I ZA DUBROVNIK 'Glasajte za HDZ jer mi najbolje razumijemo Europu'

Glasanjem u nedjelju glasate i za one koji će odlučiti o visini sufinanciranja važnih projekata za Grad Dubrovnik, rekao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković na konferenciji za novinare koja se održala u HDZ-ovim prostorijama na Petilovrijencima ususret izborima za Europski parlament u nedjelju.
Sustav vodoopskrbe

Raspisana javna nabava za kanalizacijsku i vodovodnu mrežu od Mokošice do Orašca

Vodovod Dubrovnik objavio je natječaj za izgradnju sustava vodoopskrbe i odvodnje u Mokošici, Štikovici, Malom Zatonu i Orašcu. U sklopu ovog 60 milijuna kuna vrijednog projekta izgradit će se više od 28 kilometara cjevovoda vodoopskrbe i odvodnje na području ovih naselja, kao i potrebni pripadajući objekti i priključci.
SPORT

OLIMPIJSKI FESTIVAL DUBROVAČKIH VRTIĆA Lapadski stadion danas je bio prepun igre, radosti, uzbuđenja i zajedništva (FOTO)

U organizaciji Dubrovačkog saveza športova danas se održao 18. Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Dubrovnika.
SRUŠILA SVE REKORDE

BRENDIRANJE Zašto je Dubrovnik digao ozbiljan novac na 'Igri prijestolja', a Split nije?

Prve brojke za posljednju epizodu megapopularne serije Igre prijestolja koja se emitirala prije par dana i snimana je na nekoliko lokacija u Hrvatskoj pokazuju da ne samo da je srušila sve rekorde u gledanosti te serije, već je s 13,6 milijuna gledatelja na HBO kanalu postala najgledanija epizoda bilo koje HBO emisije ikada.
VREMENSKA PROGNOZA

VAKULA NAJAVLJUJE PROMJENU Bit će nevolja već idućeg tjedna

BUDUĆI da potpune i dugotrajnije stabilizacije vremena nema na vidiku, valja nam se prilagoditi i što bolje iskoristiti za aktivnosti na otvorenome danas i sutra - u većini Hrvatske najstabilnije, najsunčanije i najtoplije dane u ovome tjednu i prvom dijelu sljedećega, prognozira Zoran Vakula za HRT.
PELJEŠAC

U sklopu projekta HGK Udruga Plavac mali predstavila vina (FOTO)

U sklopu projekta HGK-e promocije vina i povećanja prepoznatlivosti i pozicioniranja hrvatskih vina komora je okupila proizvođače vina te  održala  prezentacije u Beogradu, Novom Sadu i Mostaru.
VODOVOD DUBROVNIK

RADOVI Bez vode u Ulici Petra Krešimira IV

Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži danas će bez vode biti Ulica Petra Krešimira IV (od Ulice Bruna Bušića do Viktorije s poprečnim ulicama) u vremenu od 10.00 do 15.00 sati, obavijest je Vodovoda Dubrovnik.
taksi

Reagirali na iskustvo bivšeg vozača: Cammeo postavlja nove standarde, u Dubrovniku pokrećemo 'Školu dobre vožnje'

Bivši taksist Cammea u Dubrovniku Josip Šuman nedavno je za Dubrovački dnevnik ispričao iskustvo koje je imao kao zaposlenik u navedenoj tvrtki gdje je izrazio razočaranost poslodavcem.
Učitaj još vijesti