SKUPŠTINA HSLS-A DUBROVNIK Izabrana nova predsjednica ogranka i članovi Izvršnog odbora (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dana 17. lipnja 2017. godine u Dubrovniku je održana izborna skupština ogranka HSLS-a Dubrovnik. 

Za predsjednicu ogranka izabrana je Belka Elezović. U Izvršni odbor ogranka izabrani su potpredsjednici Adaleta Milovčević i Mario Jerinić, tajnica Marijana Čagalj, rizničarka Najra Mehić i šest člana Izvršnog odbora Ilvana Mušinović Hebibović, Miho Baće, Jasmina Muslić, Zijad Bošnjaković, Emir Čampara i Melsijana Đidelija.

Obraćajući se nazočnima novoizabrana predsjednica Belka Elezović je istakla kako će HSLS  i dalje nastaviti raditi za dobrobit cijeloga društva, kao što je i do sada radila, te da će pripremati ogranak za samostalni izlazak na lokalne izbore.

– Sretna sam što znam da u Dubrovniku još uvijek ima ljudi koji zastupaju izvorna stajališta HSLS-a i koji će stranci vratiti ugled koji i zaslužuje. Od danas počinjemo s pripremama za slijedeće lokalne izbore. Kao nekada sudjelovati ćemo u svim značajnim događanjima u našem gradu. Obećavam da ću zajedno sa svojim suradnicima i cijelim ogrankom nastojati da HSLS vrati dignitet koji je izgubio. Odlučila sam da se uključim i sudjelujem u oživljavanju HSLS-a u Dubrovniku jer je to povijesna stranka, prva demokratska stranka osnovana u Hrvatskoj. Ostavila je dubok trag u brojnim događanjima i dala puno značajnih ljudi. Držim da je politička scena u Dubrovniku ostala prazna u dijelu liberalne opcije koja zastupa toleranciju i uvažavanje svih političkih opcija. Treba stoga ponovno ispuniti taj prostor sa kvalitetnim ljudima koji imaju dignitet i koji vole ovaj grad – kazala je nova predsjednica Belka Elezović.  

Skupštini je nazočio i povjerenik ŽO HSLS Dubrovačko-neretvanske županije Niko Kapović, Matko Radonić koordinator HSLS-a za X izbornu jedinicu i Emil Karamatić ogranak Ploče, te gosti Kemal Tursunović predsjednik Udruge bošnjaka branitelja DRH  Dubrovnik i DNŽ, Izet Spahović predsjednik  Kulturnog društva Bošnjaka ''Preporod'' Dubrovnik i mnogi drugi.

Popularni Članci