DVA TREBINJSKA GRADONAČELNIKA ČETNIKA U Trebinje se vratila 1991., Dodikovi ljudi četnikuju po izbornim 'žurkama' (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pjesma koja veliča ratne zločince i vođe Ravnogorskog četničkog pokreta Dražu Mihailovića, Nikolu Kalabića, Pavla Đurišića i Momčila Đujića, posebno je, sudeći prema snimci oduševila Dodikovog SNSD-ovca Luku Petrovića, koji obnaša dužnost direktora Elektroprivrede RS-a. Taj dojučerašnji gradonačelnik TR Među 'probranom' družinom bio je naravno i ratni gradonačelnik Trebinja Božidar Vučurević, trebinjski krvnik i prijeratni kamiondžija koji je u Dubrovniku prodavao drva.

Uz Petrovića koji je protekle tri godine 'četnikovao' kao gradonačelnik Trebinja tu se nalazi i kandidat za gradonačelnika Trebinja Mirko Ćurić koji će se ove nedjelje natjecati za tu funkciju. 

'Takozvana „predizborna kampanja“ Mika dr Ćurića pretvorila se u takmičenje u gozbi i krkanluku, a u pogon su ubačene sve snage i resursi, od Dodika, Željke, Viškovića do Božidara Vučurevića, čelnika Lukinog Senata koji je postao okosnica kampanje, i koga vodaju kao staru mečku od Zubaca i Viškovića do Željke i trebinjskih restorana, ' napisao je trebinjski političar uz video derneka Nebojša Vukanović.

- Sa Mikom i Božidarom Vučurevićem Trebinje se nažalost vraća u '91. Takmičenje u prežderavanju i krkanluku nastavljeno je sinoć u Konjskom na Zupcima. Hoće li 1.300 Trebinjaca, koji rade u Dubrovniku, imati problema zbog ovakvog ponašanja Luke, Mika i Ilije - pita se Vukanović.

Popularni Članci