UŽAS NA MANHATTANU Kamionetom se zabio među pješake, najmanje šest mrtvih

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Time/Youtube
Najmanje šest osoba je smrtno stradalo, a petnaestak je ozlijeđeno u New Yorku oko 15:15 sati po lokalnom vremenu kada se vozač kamioneta najprije zabio među bicikliste, a potom i zapucao na prolaznike na Donjem Manhattanu.

Napad se, kako piše New York Post, dogodio na uglu ulica West Street i Chambers Street. NBC je u međuvremenu izvijestio o šestero poginulih i najmanje 15 ozlijeđenih osoba. Napadača su policajci ranili i uhitili.

Najmanje šest osoba je smrtno stradalo, a petnaestak je ozlijeđeno u New Yorku oko 15:15 sati po lokalnom vremenu kada se vozač kamioneta najprije zabio među bicikliste, a potom i zapucao na prolaznike na Donjem Manhattanu. Napad se, kako piše New York Post, dogodio na uglu ulica West Street i Chambers Street. NBC je u međuvremenu izvijestio o šestero poginulih i najmanje 15 ozlijeđenih osoba. Napadača su policajci ranili i uhitili.

 Iako eki očevici tvrde da je vozač pucao po prolaznicima, NBC javlja da se sjurio kamionetom po biciklističkoj stazi u suprotnom smjeru pokosivši nekoliko biciklista sve dok se na kraju staze nije sudario s drugim vozilom.

Tada je, tvrde neki očevici, izašao iz kabine i zapucao iz vatrenog oružja po prolazicima. Drugi kažu da nije bio naoružan već da su na njega pucali policajci.

Izvor: net.hr

Popularni Članci