'DUBROVAČKO PRIMORJE JE ZADNJA RUPA NA SVIRALI' Mještani zabrinuti zbog opasnosti, najavili da će uzeti lopate i odraditi posao

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Predsjednik Udruge sigurnost u prometu Dubrovnik Denis Pavela obećao je stanovnici Dubrovačkog primorja kako će obavijestiti odgovorne i poduzeti sve da se veliki problem na prometnici ove dubrovačke općine riješi. 

Prema riječima ove Primorke svaki put kada pada kiša dolazi do velikog problema jer cesta od Slanog do Lisca prepuna je pijeska. Naglasila je kako je taj dio puta vrlo uzak, a na pojedinim mjestima se dva vozila ne mogu mimoići te ima veliki broj zavoja.

"Stvarno više ne znam kojim se državnim organima se obratiti povodom nebrige i nesavjesnosti Hrvatskih Cesta u obavljanju svog posla. Svi mi jako dobro znamo kako je Dubrovačko primorje zadnja rupa na svirali, ali sigurnost je upitna. Svakodnevni pozivi Hrvatskim cestama i njihovo pričanje kako će prenijet prijavu kolegama, dovodi nas na razmišljanje o tome hoćemo li mi kao mještani tih mjesta sami uzeti bagere, metle i lopate pa odraditi taj posao za koji su plaćeni neki drugi ljudi", zapitala je ona.

"Mi kao ogorčeni mještani, ovog lijepog i od Grada zaboravljenog kraja, molimo gospodina Pavelu da malo svrati u ove krajeve i da nam da kakav prijedlog što ćemo i kako dalje", zaključila je stanovnica Dubrovačkog primorja.

Popularni Članci