Hotel Orlando gotov do sezone 2014.

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Vijećnici Općine Župa dubrovačka na sjednici Općinskog vijeća odobrili su zahtjev hotela „Dubrovačka rivijera“ da se krene s obnovom hotela „Orlando“.

Naime, hotel „Dubrovačka rivijera“ u projekt obnove hotela Orlando i Mlini te vila Lovorka, Srebrenka, Borovka i Supetar, trebali bi uložiti oko 350 milijuna kuna.

Iz hotela ističu kako je lokacijska dozvola za gradnju Orlanda već dobivena te kako su pred ishođenjem i dozvole za rušenje. Očekuju da će rušenje hotela biti gotovo prije početka nove turističke sezone, a za radove koje predviđaju za sezonu ističu kako neće utjecati na okolne objekte u blizini.

Na sjednici je dogovoreno da radovi neće stati u sezoni, stoga su se s investitorom i izvođačem radova dogovorili da se svi bučni radovi izvode u vremenu od 9 do 14 sati i od 17 do 22 sata.

Što se tiče otpada koji će nastati prilikom rušenja hotela, župski načelnik Silvio Nardelli istaknuo je kako će se sav šut reciklirati, odnosno drobiti.

Na mjestu Orlanda trebao bi se sagraditi hotel s 260 smještajnih jedinica i nizom ugostiteljskih, kongresnih i zabavnih sadržaja.

Popularni Članci