OBAVIJESTI IZ LIBERTASA Uvodi se još jedna linija, s radom kreće Autobusni kolodvor

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U sklopu trećeg vala popuštanja mjera koje je donio Nacionalni stožer civilne zaštite s radom kreće autobusna linija na Šipanu te se reaktivira Autobusni kolodvor. 

Od četvrtka 14.05.2020. s radom počinje linija broj 20, Šipanska luka-Suđurađ. Polasci na ovoj liniji prilagođeni su ticanjima Postire koja povezuje Elafite i Dubrovnik. 

Također u četvrtak, 14.05.2020. Autobusni kolodvor Dubrovnik počinje s radom i to u vremenu od 8 do 15 sati. Radno vrijeme kolodvora definirano je za naredna četiri dana, uključujući i nedjelju. 

Prvi polazak iz Dubrovnika na nekoj međugradskoj liniji je linija Dubrovnik-Zagreb, koja kreće u 22 sata. Prijevoznik koji prometuje na ovoj liniji je Samoborček. 

Ostale aktivne linije koje polaze s kolodvora su linije Dubrovnik-Zračna luka Dubrovnik, koja trenutno broji dva polaska, u 08:20 te u 20 sati. 

Linija Dubrovnik-Metković prometuje u četvrtak i petak, čiji je polazak u 12:45 sati. 

I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama, stoji u obavijesti Libertasa Dubrovnik. 

Popularni Članci