PRIJETIO DA ĆE GA PREBITI Pločanin pokušao iznuditi 1500 kuna pa zaradio kaznenu prijavu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Ploče 42-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo iznude.

Sumnjiči se da je u više navrata tijekom jučerašnjeg dana, s ciljem da sebi pribavi protupravnu imovinsku korist u iznosu od 1.500,00 kuna nepostojećeg dugovanja, prijetio da će izravno napasti 55-godišnjaka.

Osumnjičeni 42-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Također, kako se navodi u policijskom izvješću, policijski službenici Policijske postaje Korčula su dovršili kriminalističko istraživanje nad 66- godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila dva kaznena djela krađe. 

Sumnjiči se da je u dva navrata 10. i 11. lipnja ove godine iz dvije obiteljske kuće na Korčuli otuđila novac i to iz prve kuće iznos od 2.400,00 kuna, a iz druge kuće iznos od 600,00 kuna. 

Otuđeni novac je pronađen kod osumnjičene te će biti vraćen vlasnicima, a protiv osumnjičene slijedi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Iz PU DNŽ su izvijestili i kako je tijekom jučerašnjeg pojačanog nadzora brzine kretanja vozila policijasankcionirala ukupno 101 prekršaj, od kojih 60 zbog neprimjerene ili nepropisne brzine kretanja vozila.

Popularni Članci