PROBLEMI ZBOG VJETRA Odlutali surferi kod Orebića, nasukane jedrilice, srušena stabla i požari

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Znatno je hladnije nego što je to uobičajeno u ovo doba godine, a jaka bura stvara probleme u prometu na dubrovačkom području.

ŽC112 Dubrovnik je tijekom popodneva, poradi jake bure s kišom, zaprimljeno više dojava o oborenim većim ili manjim granama po prometnicama, odrona na cestama i visećim signalnim svjetlima na cijelom području županije. Zaprimljene su i dvije dojave o nasukavanju jedrilica na Korčuli i kod Stona bez ozlijeđenih osoba, te tri dojave o odlutalim surferima u Orebiću. 

Most Dubrovnik jučer od 15:20 sati bio je zatvoren za prvu skupinu vozila, a od 18:02 sati promet je bio zatvoren za sva vozila. U utorak oko 9 sati na mostu vrijedi zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina).

U zadnjih 20 sati JVP Dubrovački vatrogasci imali su sedam intervencija; od toga pet intervencija pilanja i otklanjanja stabala koje su zbog bure pali na cestu ili ulicu na, točnije na području Babinog kuka i Lapada te po jednu intervenciju požara niskog raslinja i vozila u ulici Od Svetog Mihajla. Oba požara bila su udaljena oko 2oo metara jedan od drugog.

Popularni Članci