'RASTIMO ZAJEDNO' Osnaženi roditelji stekli diplomu u Dječjem vrtiću Konavle

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DV Konavle
Nakon više od dva mjeseca i 11 radionica, završio je treći ciklus programa radionica za roditelje najmlađe djece „Rastimo zajedno“ u Dječjem vrtiću Konavle. 

Trinaest roditelja uključenih u radionice uspješno je „diplomiralo“ i „naraslo“ u svojim  roditeljskim ulogama zajedno s voditeljicama mentoricom Jelenom Kulišić Barčot, odgojiteljicom Lucijom Drobac i stručnom suradnicom psihologinjom Tenom Erceg

Od rujna 2017. do užujka 2018. godine u Dječjem vrtiću Konavle proveo se, uz navedeni ciklus radionica i ciklus radionica samo za tate pod nazivom Klub očeva kao i ciklus radionica Rastimo zajedno za odgojitelje. Iz potonjega vidljivo je kako osim rasta roditelja, rastu i odgojitelji, kao i same voditeljice radionica što čini dobru kombinaciju za ostvarivanje najbolje dobrobiti za dijete – osnaženi primarni odgojitelji (roditelji) i osnaženi sekundarni odgojitelji u vrtiću.

Više o programu Rastimo zajedno kao i nadolazećim radionicama možete saznati na internetskoj stranici www.rastimozajedno.hr.

Zainteresirani roditelji za sljedeće cikluse mogu se javiti na e-mail psihologinje Dječjeg  vrtića Konavle tena.erceg1@gmail.com.

Popularni Članci