DOKTORI, VOZAČI, MESARI Ovo su poslovi za koje se možete prijaviti, na jednom radnom mjestu možete iznadprosječno zaraditi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijan Susenj/PIXSELL
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Manus medici d.o.o. zapošljava na poziciji kozmetičar (m/ž). Posao obuhvaća njegu lica i tijela, mehaničko čišćenje lica i masaže. Mjesto rada je Dubrovnik. Nude se posebne pogodnosti iznadprosječnih primanja i postotka od odrađenih tretmana. Potrebna je osoba koja je voljna usavršavati se uz dodatne edukacije te je predana poslu. Očekuje se minimalno jednogodišnje radno iskustvo i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Eko taxi traži vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Idealni kandidati posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i aktivno voze, spremni su za rad u smjenama, posjeduju razvijene komunikacijske vještine. Marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu kvalitete su koje očekuje poslodavac. Na ovaj se posao prijavite čim prije klikom na link.

Pevec traži djelatnika u unutarnjoj čuvarskoj službi (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 19.11. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine na istim ili sličnim poslovima, završena srednja škola i važeća licenca i liječnički pregled za zaštitara. Posao obuhvaća nadgledanje rada i ponašanje kupaca i radnika, davanje naputaka svim radnicima u provođenju mjera i kontrola objekta i imovine, praćenje inovacije tehničke kontrole i predlaganje poboljšanja i drugo. Potražite kako se prijaviti putem linka.

Šabadin d.o.o. zapošljava na poziciji vozač autobusa (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole kategorije D. Postoji mogućnost dogovora s poslodavcem oko smještaja, a nude se i stimulativna primanja. Prijavite se čim prije, a kako ostvariti prijavu pogledajte ovdje

Direct Booker d.o.o. traži marketing specijalista (m/ž) za rad u Dubrovniku. Posao obuhvaća izradu i praćenje reklama, vođenje društvenih mreža, Facebook ads, Google ads i ostalo. Potrebno je poznavanje rada u PhotoShopu, visoka razina kreativnosti i multitasking. Prijavite se najkasnije do 25.11., a kako ostvariti prijavu, potražite na linku.

Tommy je u potrazi za mesarom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Poželjno je radno iskustvo na sličnim poslovima, završena srednja škola za mesara ili osposobljavanje. Prijave su otvorene do 21.11. Pogledajte kako aplicirati.

Mačus d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni knjigovođa (m/ž) za rad u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, dok radno iskustvo nije važno. Posao obuhvaća materijalno i financijsko knjigovodstvo. Postoji mogućnost zapošljavanja i pripravnika. Potražite detalje o prijavi na linku.

Smještaj i to d.o.o. iz Dubrovnika u potrazi je za recepcionarem (m/ž). Prijave su otvorene do 30.11. Osnovi zadaci uključuju doček, odjavu i posluživanje gostiju u skladu s procedurama, aktivnu prodaju i evidenciju dodatnih usluga. Očekuje se odlična pismena i usmena komunikacija na engleskom jeziku, dobro poznavanje dodatnog stranog jezika i poznavanje rada u MS Office programu. Potražite kako se prijaviti na linku.

Bambola MD d.o.o. zapošljava servisera (m/ž) računalne i ostale opreme te prodavača (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije važno. Natječaj je aktivan do 26.11. Detalje o prijavi potražite ovdje.

Dom zdravlja Dr. Ante Franulović traži doktora medicine (m/ž) na Lastovu. Rok prijave je 19.11. Uvjeti su visoka stručna sprema medicinske struke i odobrenje za samostalni rad. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Doznajte kako ostvariti prijavu ovdje.

Sretno!

Popularni Članci