ŠALJIVA VEČER ZA ZAGRIJAVANJE 'Tradicija, bićerini i zavajuni' na Mirisima Božića u Konavlima (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Agroturizam
Sinoć je u konobi Ivanković u Drveniku u okviru programa manifestacije „Mirisi Božića u Konavlima“ održana Večer za zagrijavanje pod nazivom „Tradicija, bićerini i zavajuni“.

U izvrsnom raspoloženju uz mnoštvo šaljivih doskočica voditeljski tim Vlaho Mujo i Juraj Magud vodili su publiku kroz progrm. Kušali su se konavoski bićerini i kokteli specijalno osmišljeni za ovu prigodu. Za ocjenjivanje pića bio je zadužen stručni tim Božo Kralj i Pero Jahulj koji su na šaljiv način komentirali svako piće, a publiku tjerali na smjeh do suza. No, iznenađenjima nije bio kraj jer su organizatori osmislili način kako da se u program jave novinar i publicist Igor Mandić i hrvatski političar Vladimir Šeks, koji su u vješto posloženoj komunikaciji odgovarali na pitanja voditelja i dali doprinos ovoj večeri.

U glazbenom dijelu nastupili su Toto i prijatelji Mirisa Božića, ali i zvjezde Konovizije Darko Stipić i Davor Čupić. Vrhunac večeri bilo je predstavljanje konavoskog zavajuna – pripravka koji, kako tvrde organizatori, zamjenjuje sve farmaceutske proizvode i predstavlja pomoć i okrepu u svakoj prilici i neprilici.Agroturizam Konavle održao je još jedno u nizu kreativnih i zanimljivih večeri, a možda i plasirao novi brend – konavoski zavajun koji bi se uskoro mogao naći u ponudi konavoskih agroturizama. 

Program Mirisa Božića nastavlja se kulturnim programom u četvrtak 26. prosinca obilježavanjem povijesne obljetnice kada će se predstaviti i kalendar Agroturizma Konavle tiskan povodom 600. obljetnice ulaska Konavala u sastav Dubrovačke Republike. Stoga dođite u samostan sv. Vlaha u Pridvorje u četvrtak u 18:00 sati.

Popularni Članci